fyi_kiszereles_k.jpg

Teljesen jogos szokott lenni a sók árára vonatkozó kérdésetek, hisz egy 3 hónapos kúra során akár több száz ásványis só tablettát is el kell szopogatni, ezért nagyon nem mindegy, mennyiért és hol vásároljátok meg a Schüssler sókat.

Az itthoni gyógyszertárakban jelenleg a 80 db. tablettát tartalmazó üvegcsékhez lehet hozzájutni, melynek kb. 1300 - 2000 ft között mozog az ára. Így egy kúra során akár 17 000 - 26 000 ft - ot is kifizethetsz a patikában. 

Ha kicsit óvatosabban állsz a kérdéshez és körülnézel a neten, ennél kedvezőbb árakat is találhatsz. Külföldről rendelhetsz 200, 400 vagy akár 1000 db - ot tartalmazó dobozokat is s ebben az esetben elegendő csupán kb. 10 000 ft - ot fizetned a futárnak. Azért ez nagyon nem mindegy ... 

A hozzám fordulóknak a terápiás beszélgetés végén mindig megadom ez utóbbi beszerezési forrásnak a pontos lelőhelyet, hisz így könnyedén elérhetővé válik mindenki számára a Schüssler sók segítségével történő gyógyulás :)

A bejegyzés trackback címe:

https://schusslersok.blog.hu/api/trackback/id/tr634670124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Legyező 2015.04.30. 09:45:45

Szióka! Szeretném elkérni ,hogy hol találom azt a helyet ahol nagyobb kiszerelésben tudnák rendelni Schüssler sókat? Válaszod előre Köszönöm
süti beállítások módosítása