napszuras_k.jpg

Ha sokat voltál napon és fáj a fejed, nyugtalan vagy, szédülsz, émelyegsz, esetleg hánysz, akkor esélyes, hogy napszúrást kaptál. Ez lehet azért, mert sokat voltál a napon fedetlen fővel ( főként kisgyerekeknél veszélyes, hisz őket még nem védi annyira a hajuk és a fejbőrük is nagyon vékony ), nem ittál elegendő folyadékot, esetleg nehéz fizikai munkát végeztél a napon. Bármelyik is okozza a kellemetlen tüneteket, ebben az esetben is nyúlhatsz a Schüssler só készletedhez.

Feküdj le, borogasd a fejed és 15 percenként vegyél be Nr.8 Natrium Chloratumból 1 tablettát, amíg jobban nem leszel, majd szedj naponta 3x1 - et ugyanebből a sóból, míg teljesen elmúlnak a kellemetlen tünetek. És legközelebb vigyázz jobban magadra :)

www.schusslerterapia.com

A bejegyzés trackback címe:

https://schusslersok.blog.hu/api/trackback/id/tr334647854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása