Schüssler sók adagolása

Címkék: fyi schüssler sók

2012.07.17. 13:39

fyi_sokszedese_k.jpg

A Schüssler sókkal való ismerkedésem elején sok fejtörést okozott nekem is, miből mennyi is az elegendő, a nem sok. A hagyományos gyógyszeradagoláshoz szokott emberben joggal merül fel a kérdés, nem adagolhatjuk - e túl nagy buzgalmunkban az adott sót? Nos, a válasz megnyugtató, ez nem fordulhat elő :)

Azt az utasítást könnyű elfogadni és megérteni, ha kúra szerűen kell szedni valamelyik ásványi sót, akkor egy kúra 3 hónapig tart és naponta 3 x 2 tablettát kell elszopogatni belőle ( vigyázat, van kivétel - ehhez feltétlen kérj segítséget, ha nem tudom, melyikről van szó! ).

De mi van akkor, ha valami akut bajon szeretnél segíteni? Nos, ilyenkor kifejezetten sűrűn kell bevenni a sókból, azaz kb. 5 percenként az első félórában, majd fokozatosan ritkítani kell a gyakoriságot, 10 percenként, majd 15 percenként, aztán félóránként, óránként stb. Egészen addig, míg javulást nem tapasztalunk! Ha sikerült a megfelelő tablettát kiválasztanod, akkor nagyon gyorsan fogod érezni a jótékony hatást! Fontos azonban, hogy a tünet megjelenésétől számított 24 óra múlva még a biztonság kedvéért vegyünk be Schüssler sót, így zárva le a gyors kúrát. 

Alkalmanként 1 - 1 tablettát szedjünk be, de akkor sincs baj, ha 2 darabot sikerül elszopogatni. Ennél a terápiánál nem az a fontos, hogy egyszerre mennyit veszünk be, hanem sokkal inkább az, milyen gyakran éri a megfelelő információ a testedet!

Remélem, sikerült érthetően elmagyaráznom ezt a témát, ha mégsem, kérdezz nyugodtan! :)

kata@schusslerterapia.com 

A bejegyzés trackback címe:

https://schusslersok.blog.hu/api/trackback/id/tr174661441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása