liquidcellsalt.jpg

A Schüssler tabletták vivőanyaga tejcukor, ezért sajnos nem alkalmazható olyan betegeknél, akik laktózérzékenységben szenvednek!

Mivel a héten futottam bele én is egy olyan hölgybe, aki olyan mértékben allergiás a tejcukorra, hogy szóba sem jöhet nála a tabletta, körülnéztem, milyen más formában tudnám esetleg javasolni neki az ásványi sókat.

A jó hír: léteznek folyadék formában is Schüssler féle sók! :) Teljesen mentesek minden tejszármazéktól, így cseppet sem veszélyesek a tejcukor - érzékeny emberekre!

A rossz hír: méregdrágák :( Magyarországon egyelőre nem is találtam belőlük, csak az USA - ból lehetne behozatni ( ha Ti tudtok más forrást, kérlek, jelezzétek ) és egy 4 féle sóból álló kúra, szállítási költséggel együtt kb. 160 - 170 USD lenne, azaz kb. 40 000 ft ... azért ehhez nagyon elszántnak kell lenni, hogy valaki ekkora összeget szánjon az ásványi sóira ... Mindenesetre bennem szemernyi kétség sincs, hogy azok is ugyanúgy hatnak, mint a tabletták, de a vendégemnek magának kell eldönteni, tud - e / akar - e ennyi pénzt költeni Schüssler sókra ...

A bejegyzés trackback címe:

https://schusslersok.blog.hu/api/trackback/id/tr844676523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása