szunyog_k_1342079972.jpg_222x226

Rovarcsípés?

Nyáron gyakran találkozunk olyan rovarokkal, akik harapós / csípös kedvükben vannak, s ha nem védekeztünk megelözésként a különféle fújós csodákkal, elektromos riasztókkal stb., akkor reggel könnyendén ébredhetünk arra, hogy mindenünk viszket. 
Kisgyermekes szülök fokozott bajban vannak ilyenkor, hisz csemetéik gyakran megállás nélkül panaszkodnak a számtalan csípés valamelyikére.

Szerencsére erre is van segítség, ha a Schüssler sókhoz fordulunk.

Vegyük elö a Nr. 9. Natrium phosphoricum krémünket és tablettánkat, s egyszerre kezeljük magunkat kívülröl és belülröl. A krémmel értelemszerüen bekenjük a csípések helyét, a tablettából pedig vegyünk be fél órán keresztül 10 percenként 1 tablettát, majd térjünk át a napi 3 x 1 - re. Addig folytassuk a kúrát, míg látjuk a csípés helyén a börpírt. 

www.schusslerterapia.com

A bejegyzés trackback címe:

https://schusslersok.blog.hu/api/trackback/id/tr184647132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása