schussler_krem.jpg

Sokan néztek érdeklődőn egy - egy beszélgetés során, mikor tudomást szereztek a schüssler KRÉMEK létezéséről :) Hogy az mire jó, hová kell kenni stb. Ezér gondoltam, jöjjön most néhány sor erről a témáról is. 


Minden ásványi sóhoz van rendelve egy - egy krém ( 1 - 12 között ), sőt, van egy testápoló is, amely az 1 - es ( Calcium fluoratum ) és 11 - es sók ( Silicea ) keveréke, a könnyebb felhasználhatóság végett.

Fontos tudni, hogy csak abból a krémből érdemes vásárolni, amihez szeded az ásványi sót tabletta formájában is. Önmagában a krém, mint külső segítség nem olyan eredményes, viszont, ha belülről ÉS kivülről is érkezik a segítség, hatásos lesz :)

Használhatod arckrémként is ( rosacea, pattanások, szarkalábak stb. ), ugyanakkor pl. a ráncokra hatásos 1 - es  krémet kenheted a visszereidre is a lábadon. Érdemes reggel és este ismételni a használatot, hisz itt is fontos, hogy gyakran érje az infó az adott testrészt. 

Ha látszólag nincs semmi különös tüneted egyik krémmel kapcsolatosan sem, akkor a Nr.6. Kalium sulphuricum krémet ajánlom általános arckrémnek ( nappali és éjszakai egyben ).

A bejegyzés trackback címe:

https://schusslersok.blog.hu/api/trackback/id/tr84663937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása